Kedvezményezett neve: Nagyút Községi Önkormányzat

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – A nemzeti és helyi identitástudat erõsítése (MFP-NHI/2019)

Projekt címe (azonosító száma): Közösségszervezõ alkalmazása Nagyút községben (3003449056)

Szerzõdött támogatás összege: 2.796.300,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: A projekt keretében biztosított bértámogatással 1 fő teljes munkaidős közösségszervező támogatott éves foglalkoztatására kerül sor a helyi Általános Iskola és Könyvtár épületében.

A projekt legkésõbbi befejezési dátuma: 2020.12.31.


Kedvezményezett neve: Nagyút Községi Önkormányzat

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Falu- és tanyagondnoki szolgálat fejlesztése (MFP-TFB/2019)

Projekt címe (azonosító száma): Falugondnoki szolgálat létrehozását támogató gépjármûbeszerzés Nagyút községben (3024983269)

Szerzõdött támogatás összege: 14.990.329,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: Nagyút Községi Önkormányzat a Magyar Falu Program “Falu- és tanyagondnoki szolgálat támogatása” alprogramjának keretében 1 db 9 személyes Mercedes-Benz Vito Tourer PRO 114 CDI típusú gépjárművet szerez be.

A projekt legkésõbbi befejezési dátuma: 2020. október 31.


Kedvezményezett neve: Nagyút Községi Önkormányzat

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Szolgálati lakás (MFP-SZL/2019)

Projekt címe (azonosító száma): Szolgálati lakás felújítása Nagyút községben (3031936805)

Szerzõdött támogatás összege: 9.601.004,– Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: Nagyút Községi Önkormányzat a Magyar Falu Program “Szolgálati lakás” alprogramja keretében a Községháza telkén (Nagyút, Szabadság tér 1.) található, különálló önkormányzati tulajdonú ingatlan felújítását kívánja megvalósítani. Az elhasználódott cserépfedés és az alatta lévő tetőlécezés elbontása után a meglévő szarufára tetőfólia kerül, majd az új cserépfedés fogadására új tetőlécezést helyeznek el. A homlokzati hőszigetelés miatt az ereszt meg kell növelni. Az új cserépfedés taréjgerincfedés kialakítással készül. A meglévő homlokzati nyílászárók helyére korszerű, energiatakarékos műanyag szerkezetű ajtók és ablakok kerülnek beépítésre. A padlástér padozatán párazáró fólia elhelyezése után két réteg (10 és 15 cm vtg.) kőzetgyapot szigetelés készül, ami páraáteresztő fóliával kerül lezárásra. A homlokzatra 15 cm vastag EPS hőszigetelés készül, melyre mélyalapozás után vékonyvakolat kerül felhordásra. A lábazatra XPS hőszigetelés készül. A csapadékvíz elvezetésére új függőeresz-csatornák és lefolyók felszerelésére kerül sor.

A projekt legkésõbbi befejezési dátuma: 2021.05.31.


Kedvezményezett neve: Nagyút Községi Önkormányzat

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Orvosi eszköz (MFP-AEE/2020)

Projekt címe (azonosító száma): Az egészségügyi alapellátás fejlesztését szolgáló eszközbeszerzés Nagyút községben (3073028412)

Szerződött támogatás összege: 2.963.565,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: A projekt keretében a háziorvosi és a házi gyermekorvosi rendelő részére doppler, otoszkóp, szűrőaudiométer, csecsemő- és személymérleg, magasságmérő, vérnyomásmérők, vércukormérő, hűtőszekrény, vizsgálóágy, kórtermi támlás székek, fém szekrény, kartotékszekrény, műtőzsámoly, íróasztalok, hőmérők, látásvizsgáló eszközök, fogasok, fonendoszkópok, monitorok, mobiltelefonok és nyomtató kerülnek beszerzésre.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2021.06.30.

Written by admin.nagyut